Кои се начините на плаќање?

Како може да платам за услугите на GoHost?

 

GoHost сега за сега нуди два начини на уплата и тоа:

 

Начин 1: Online директна уплата со кредитна или дебитна картичка.

Поддржани се најголемите брендови на картички и тоа VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO, како и наши домашни картички.

 

Начин 2: На жиро сметките на GoHost:

 

Веј Глобал ИТС Д.О.О

Сметка: 270066891320167 Халкбанк

 

Уплатите на нашите жиро сметки може да ги вршат компании / организации / физички лица врз основ на про-фактура која ќе им биде испратена од наша страна на е-поштата по вршење на нарачка. По уплатата, GoHost испраќа оригинална фактура по пошта.

 

При уплата на нашата жиро сметка ве молиме наведете го бројот на про-фактурата во делот за повикување на број или цел на дознака.

 

Нарачка може да направите директно преку нашата веб страна.
  • 0 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?

Понудени резултати

Како можам да направам трансфер на моите веб сајтови на вашиот сервер?

Генерално, скоро за сите веб сајтови потребно е само да се ископираат фајловите и да се импортира...

Дали имате поддршка? Кое е времето на одговор?

ГоХост ви овозможува 24/7 поддршка преку Тикет Системот, како и Live chat од 08h до 16h...

Powered by WHMCompleteSolution