Прашања

 Како можам да направам трансфер на моите веб сајтови на вашиот сервер?

Генерално, скоро за сите веб сајтови потребно е само да се ископираат фајловите и да се импортира...

 Кои се начините на плаќање?

Како може да платам за услугите на GoHost?   GoHost сега за сега нуди два начини на уплата и...

 Дали имате поддршка? Кое е времето на одговор?

ГоХост ви овозможува 24/7 поддршка преку Тикет Системот, како и Live chat од 08h до 16h...

Powered by WHMCompleteSolution