Како да променам лозинка на одредена e-mail адреса?

Процедура за промена на лозинка на дадена e-mail адреса. 

 

Чекор 1: Логирајте се на вашиот cPanel акант (www.ime-na-vasiot-domen/cpanel) со соодветно корисничко име и лозинка)

 

 

 

Чекор 2: Во новоотворениот прозорец во делот Mail изберете Email Accounts 


 

 

Чекор 3: Во новоотворениот прозорец изберете ја e-mail адресата за која сакате промена на лозинката и во рамките на тој ред на кој се наоѓа дадената e-mail адреса кликнете на change password. Во новоотворениот дел внесете ја новата лозинка и кликнете на change password

Со ова лозинката за одбраната е-пошта е променета.
Дали Ви помогна овој одговор? 32 Корисниците го најдоа ова како корисно (56 Гласови)

Powered by WHMCompleteSolution