Како да си нарачам хостинг пакет?

Нарачка може да направите директно преку сајтот на GoHost кликнувајќи тука.

 

Чекор 1: Одберете го пакетот кој го посакувате според вашите потреби и кликнете НАРАЧАЈ.

 

 


Чекор2: Потоа нашиот систем ќе ве запраша како сакате да го користите хостинг, т.е. дали сакате да регистрирате домен со хостинг пакетот, да направите трансфер на вашиот веќепостоечки домен или пак да ги промените именските опслужувачи (DNS адреси).

 

 


Чекор 3: Откако ќе одлучите како сакате да го користите хостингот, треба да го одберете начинот на плаќање и да кликнете на копчето ДОДАДИ ВО КОШНИЧКА.

 

 

 

Чекор 4. Во овој прозор се наоѓа вашата кошничка и вашата нарачка. Доколку сте сигурни дека тоа е производот што сакате да го нарачате во GoHost, кликнете на ПОТВРДИ НАРАЧКА.

 

 

 

Чекор 5: За да направите нарачка во GoHost, треба да сте наш корисник. Во следниот прозорец треба да ги внесете вашите податоци, да одберете начин на плаќање и да кликнете потврди. Доколку одберете да плаќате во банка, фактурата за нарачката ќе ви биде испратена на наведената е-пошта. Доколку плаќате со кредитна картичка, треба да ги внесете податоците од кредитната картичка.

 

 

  • 0 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?

Понудени резултати

Кој веб хостинг пакет да го изберам?

Без разлика за каков вид на веб сајт станува збор, сите сајтови треба да исполнат одреден број на...

Што e веб хостинг?

Веб хостинг претставува простор алоциран на сервер прикачен на брза интернет конекција. Просторот...

Како да ја променам лозинката за хостингот?

Чекор 1: За да ја промените лозинката за хостингот, треба да се најавите во системот за клиенти...

Powered by WHMCompleteSolution