Како да ја променам лозинката за хостингот?

Чекор 1: За да ја промените лозинката за хостингот, треба да се најавите во системот за клиенти на GOHOST.

 

 

 

Чекор 2: Потоа одите во менито ПРОДУКТИ И УСЛУГИ, каде ви се наоѓаат сите услуги што ги имате закупено во GoHost, го одбирате хостинг пакетот за кој сакате да ја смените лозинката и кликнувате на ПРЕГЛЕДАЈ.

 

 

 

Чекор 3: Во новиот прозорец ќе ги видите сите податоци за услугата/хостинг пакетот. Изберете ПРОМЕНИ ЛОЗИНКА од табовите подолу, внесете ја новата лозинка и кликнете на ПРОМЕНИ.

 

 

 

  • 0 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?

Понудени резултати

Кој веб хостинг пакет да го изберам?

Без разлика за каков вид на веб сајт станува збор, сите сајтови треба да исполнат одреден број на...

Што e веб хостинг?

Веб хостинг претставува простор алоциран на сервер прикачен на брза интернет конекција. Просторот...

Како да си нарачам хостинг пакет?

Нарачка може да направите директно преку сајтот на GoHost кликнувајќи тука.   Чекор 1: Одберете...

Powered by WHMCompleteSolution