Прашања

 Како да си нарачам хостинг пакет?

Нарачка може да направите директно преку сајтот на GoHost кликнувајќи тука.   Чекор 1: Одберете...

 Како да ја променам лозинката за хостингот?

Чекор 1: За да ја промените лозинката за хостингот, треба да се најавите во системот за клиенти...

 Кој веб хостинг пакет да го изберам?

Без разлика за каков вид на веб сајт станува збор, сите сајтови треба да исполнат одреден број на...

 Што e веб хостинг?

Веб хостинг претставува простор алоциран на сервер прикачен на брза интернет конекција. Просторот...

Powered by WHMCompleteSolution