Сепак сакам да регистрирам домен со пополнување на писмено барање за регистрација. Можам ли да го сторам тоа без воопшто да го користам онлајн сервисот на GoHost.mk?

Да. Доколку инсистирате на регистрација со писмено барање за регистрација на домен, истото треба да го пополните и да ни го доставите преку пошта на адреса: Христо Смирненски 54/1-11, 1000, Скопје или скенирано на мејл contact@gohost.mk со што ќе ви биде генерирана про-фактура.

Доколку регистрантот е правно лице потребно е барањето да биде заверено со потпис и печат од одговорно лице.

Доменот за кој се однесува барањето ќе биде регистриран во .mk зоната откако ќе биде евидентирана уплатата за истиот.

Барање за регистрација можете да превземете на следниот линк: https://www.gohost.mk/marnet.pdf

  • 0 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?

Понудени резултати

Како најбрзо да го пронајдете ЕПП Кодот во моменталниот регистрар?

Чекор 1: Да испратите е-пошта до моменталниот регистрар и да го побарате ЕПП кодот за трансфер...

Како да менувам/додавам рекорди во ДНС зоната на мојот домен?

Со регистрација на домен во GoHost добивате бесплатна услуга ДНС хостинг која овозможува...

Како да го префрлам мојот домен во GoHost?

Доменот од било кој регистрар може да го префрлите во GoHost, без разлика дали се работи за...

Што e домен?

Домен е името кое е карактеристично за секоја веб страна. Сите веб страни на Интернет првично...

Како до *.mk домен?

GoHost нуди регистрација на македонски и странски домени и тоа со следните наставки: .mk,...

Powered by WHMCompleteSolution