Како да ја променам лозинката на системот за клиенти во GoHost?

Чекор 1: Најпрво треба да се најавите во нашиот систем за корисници, кликнувајќи тука.

 

 

 

Чекор 2: Откако ќе се најавите, од менито изберете ПРОФИЛ. Во новиот прозорец од табовите изберете ЛОЗИНКА. Внесете ја новата лозинка и кликнете на копчето ИЗМЕНИ. Со тоа вашата лозинка е променета.

 

 

 

  • 0 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?

Понудени резултати

Како да пренасочите домен преку системот на GoHost (доколку вашите именски опслужувачи се следните: ns5.globalmacedonia.info и ns6.globalmacedonia.info)

Чекор 1: Најпрво најавете се во корисничкиот систем на GoHost.       Чекор 2: Откако ќе се...

Powered by WHMCompleteSolution