Категории на прашања

CPanel (2)

Овој дел ќе ви даде објаснување на функционалностите кои ги овозможува вашиот (CPanel - Контролниот панел за нашите услуги)

Web Builder (0)

Помош при креирање на веб страна со нашата алатка - Web builder

Веб Хостинг (4)

Овој дел ги опфаќа нашите веб хостинг политики на користење и обезбедува информации за хостинг пакетите

ГоХост - Кориснички панел (2)

Објаснување и помош при користење на нашиот кориснички панел.

Домени (15)

Овој дел ќе ви даде одговор и помош при регистрација, трансфер и обнова на домени, и сите поврзани прашања со домени.

Емаил (8)

Овој дел ќе ви даде одговор и помош при креирање и конфигурација на емаил адреси на (Outlook, Android, IOS mail app. и др.)

Општи инфо, Поддршка (3)

Овој дел ќе ви даде одговор на некои основни општи прашања во врска ГоХост.

Популарни прашања

 Како да креирам е-маил адреса?

Во денешно „Интернет време“, кога се` се базира и случува на Интернет, освен што е важно да имате...

 Како да променам лозинка на одредена e-mail адреса?

Процедура за промена на лозинка на дадена e-mail адреса.    Чекор 1: Логирајте се на вашиот...

 Подесувања на е-маил за iPhone (SMTP/IMAP/POP3)

За да ја поставите Вашата е-маил сметка преку IMAP / POP3 / SMTP протоколите, направете ги...

 Подесувања на е-маил за Android 5.x.x (Lollipop) (SMTP/IMAP/POP3)

За да ја поставите Вашата е-маил сметка преку IMAP / POP3 / SMTP протоколите, направете ги...

 Подесувања на е-маил во Outlook - POP3

Outlook – POP3 протокол Чекор 1: Откако ќе отвориле Outlook од менито TOOLS изберете ја...

Powered by WHMCompleteSolution