Како можам да направам трансфер на моите веб сајтови на вашиот сервер?

Генерално, скоро за сите веб сајтови потребно е само да се ископираат фајловите и да се импортира дата базата.

За да ги ископирате фајловите, можете да користите FTP клиент или пак можете да го користите нашиот вграден FTP менаџер кој се наоѓа во контролниот центар на хостингот.

Сепак овој навидум едноставен процес, понекогаш може да биде прилично комплициран, во зависност од големината и посебните услови. Ние сме експерти за веб и би немале проблем да направиме трансфер на вашиот сајт, без разлика на големината и технологијата. За оваа цел, секогаш можете да отворите нов тикет за поддршка.

  • 0 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?

Понудени резултати

Дали имате поддршка? Кое е времето на одговор?

ГоХост ви овозможува 24/7 поддршка преку Тикет Системот, како и Live chat од 08h до 16h...

Кои се начините на плаќање?

Како може да платам за услугите на GoHost?   GoHost сега за сега нуди два начини на уплата и...

Powered by WHMCompleteSolution