Прашања

 Како да пренасочите домен преку системот на GoHost (доколку вашите именски опслужувачи се следните: ns5.globalmacedonia.info и ns6.globalmacedonia.info)

Чекор 1: Најпрво најавете се во корисничкиот систем на GoHost.       Чекор 2: Откако ќе се...

 Како да ја променам лозинката на системот за клиенти во GoHost?

Чекор 1: Најпрво треба да се најавите во нашиот систем за корисници, кликнувајќи тука....

Powered by WHMCompleteSolution